Fjellpulken Alpine Rescue 220 Redningspulk

Fjellpulken_Alpine_Rescue_Redningspulk_220
Fjellpulken_rescue_redningspulk
Fjellpulken_SCOOTERSLEDE__SKUTERSLEDE_REDNINGSPULK

Fjellpulken Alpine Rescue 220 Redningspulk

Fjellpulken 220 Alpine Rescue Redningspulk
 Eks mva: Kr 35400,00
 Inkl.mva: Kr 44250,00
Beskrivelse
Fjellpulken 220 Alpine Rescue Redningspulk
Dette er vår mestselgende redningspulk og er alt-i-ett pulken for effektiv redningstjeneste. Pulken er pasientvennlig både for alpine nedfarter og snøkledde vidder, og egner seg svært godt både på hard snø og dyp løssnø.
 
Redningspulken
Stabiliserende skrog med beskyttende hodekappe gir sikker og komfortabel transport. Skrog i glassfiberarmert polyester fungerer bra i varierende temperatur, gir gode glideegenskaper og lite vedlikehold. Utvendige og innvendige snørereimer for sikring av pasient.
 
Pulktrekket
Praktisk tunnelduk i cordura beskytter pasienten mot vær og vind. Trekket har vindu og toveis glidelås og er helt avtagbart.
 
Isolasjonsmadrass
Den lette og støtdempende  isolasjonsmatten i bunn består av skummateriale med lukkede celler, noe som gir ekstra god isolasjon mot kalde underlag.
 
To-manns alpindrag
Dragsystemet sikrer kontrollert håndtering  da de er strategisk plassert i pulkens styringspunkt. Uavhengig bevegelighet i koblingene gir den fordelen at de følger terrenget og tilpasses pulkfører under bruk.
 
I en håndvending fjernes dragene helt, byttes ut med snøscooterdrag, eller slåes sammen over pulken. En fleksibel løsning som gir mulighet for betjening av en til to pulkførere.
 
Utstyres etter behov
Alpine 220 Rescue kan utstyres etter behov.  Dette er en romslig pulk med plass til både pasient og og nødvendig medisinsk utstyr som vacuummadrass, spjelker og scoopbåre. Scoop-båre forhandles ikke av Fjellpulken.
 
 
 

220cm pulk med bredde 58cm, to-manns alpindrag, avtagbar tunnelduk, innvendige og utvendige snørereimer og isolasjonsmadrass. Vekt 17kg (25kg inkl tomannsdrag).

SPM nettbutikk levert av Webio